Haine Online
COS DE CUMPARATURI
 
Cos cumparaturi
0 produse
Cos de cumparaturi
0724 862 864 sau 0760 395 549
Informatii / comenzi telefonice
 
 
 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

HouseSport.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe HouseSport.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. HouseSport.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

HouseSport.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul HouseSport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Romcard, iar HouseSport.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@HouseSport.ro

 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
 
Livrare in 24 ore
Garantie 30 zile
 

NEWSLETTER

 
» Abonati-va la newsletter pentru a primi ofertele noastre
 
Nume / Prenume:
 
Adresa de email:
 
 

CONTACT

 
HOUSE SPORT S.R.L
RO24324314, J11 /655 /2008
 
 
Informatii si comenzi online
0724 862 864 sau 0760 395 549
 
Plata cu cardul
© Copyright 2019 HouseSport.ro. Toate drepturile rezervate
Ghidul tau autentic de shopping.